11.1.2019 Uutiskirje 1/2019

Tervehdys Räyskälästä,

Hyvää tätä vuotta! Loppuvuoden juhlapyhät on taputeltu ja arkinen aherrus aloitettu. Nyt on hyvä katsastaa ja kalenteroida tämän vuoden tapahtumat, koulutukset ja kurssit. Kurkista Rayskala.fi:n kalenteriin: Purjelentokisoja on luvassa näillä näkymin peräti neljä kappaletta, peruskursseja on kalenterissa kolme ja teknisiä koulutuksia muutama. Syksymmällä koittaa sitten myös se hetki kun kenttä on suljettu ilmaliikenteeltä parin viikon ajan: EFRY saa uudet päällysteet kaikille kiito- ja rullausteille sekä halliaukiolle!

Purjelentokurssien markkinointiin voivat osallistua ihan kaikki. Rayskala.fi-sivuilta löytyy tämän vuoden kurssiajankohdat ja lisätietoa kursseista, Räyskälän esitettä voi noutaa jakoon motellin aulasta ja kursseja koskevia fb-päivityksiä on kaikkien helppo jakaa ja tykätä. Ilmailukeskus on mukana Matkamessuilla 16.-20.1. totutusti Lopen osastolla (6n1), tervetuloa moikkaamaan!

Hallitus 2019
Hallintoneuvosto valitsi joulukuisessa syyskokouksessaan erovuoroisten hallituksen jäsenten tilalle uudet jäsenet. Erovuorossa olivat Jyrki Käki, Markku Mathlin ja Jouko Vuolahti. Hallituksessa jatkavat Markku Mathlin ja Jouko Vuolahti. Uutena jäsenenä aloittaa Paula Borkowski. Onnea valituille! Hallitus 2019 kokonaisuudessaan on: Paula Borkowski, Ilkka Jahkonen, Lauri Kangas, Esko Lehtonen, Markku Mathlin ja Jouko Vuolahti.

Vuoden 2019 hinnasto
Hinnastoon ei tullut tälle vuodelle merkittäviä muutoksia. Konevuokra- ja koulutuslippujen hintoihin tehtiin useamman vuoden jälkeen pieni korotus. Hinnasto on kokonaisuudessaan rayskala.fi sivuilla nähtävillä. Tervetuloa ostoksille.

Lyhty
Edellisvuosien tapaan Räyskälä-Säätiö hakee palvelukseensa kesä-ajaksi lentopuolen yleishenkilöä eli LYHTYÄ. Hakijalta edellytetään mm. voimassaolevaa purjelennon opettajan kelpuutusta. Toimenkuvaa ja toimiaikaa voidaan jossain määrin räätälöidä. Pääpiirteissään työnkuvaan kuuluu mm.

  • koordinoida lentotoimintaa eri harrasteilmailulajien kesken
  • lentää purjelennon tarkastus-, koulutus- ja tutustumislentoja
  • suunnitella ja toimittaa ilmailukeskuksen aamubriefing
  • hallinnoida Säätiön purjelentokoneiden varauksia ja seurata ko koneiden käyttöä ja kuntoa.
  • koordinoida ilmailukeskuksen tapahtumia ja varauksia yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa

Lisäksi työtehtäviin voi kuulua myös muita, Ilmailukeskuksen päivittäiseen toimintaan liittyviä töitä. Säännöllistä työaikaa ei ole. Lyhdyn koko työrupeama on n 4 kuukautta.

Kysy lisätietoja/lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mari.heikkila at rayskala.fi 1.3.2019 mennessä.

Tekniset koulutukset

Päällystyskurssi

Pe 1.2. – Su 3.2.2019
Motellin Iso luokka, Räyskälä
Alakerran huoltotila, Räyskälä
Hinta 150 euroa
Kurssin järjestää yhteistyössä HooTeeHoo ja Räyskälä-Säätiö. Kurssin vetäjänä toimii Pentti Saaristo.
Perjantaina kokoonnutaan Motellin Isoon luokkaan klo 18 teoriaosuuden merkeissä. Lauantai ja sunnuntai käytetään pääsääntöisesti työskentelyyn alakerran huoltotilassa. Työn alla on mielenkiintoisia kohteita, mm Kojootin (Canis latrans) mod. siipi + siivekkeet sekä Tiger Moth runko. Kurssin hinta sisältää opetuksen lisäksi kattavan kurssimateriaalipaketin sekä paperisena että sähköisessä muodossa ja todistuksen kurssin suorittamisesta. Sisältää osioita moduuleista 4L1;-2; -4.
Varaa mukaasi työvaatteet sekä henkilökohtainen hengityssuojain. Ilmoita etukäteen, mikäli tiedät tai arvelet olevasi allerginen käytettäville aineille. Kurssilaiset voivat varata majoituksensa mukavaan tarjoushintaan ja jatkaa rättihommien hämmästelyä illan pimennyttyä saunan lauteilla. Ravintola ei ole auki, mutta pikkuluokan keittiö ja iso grilli ovat käytettävissä ruoanlaittopuuhiin.
Lisätietoja kurssista ja ilmoittautumiset: pena@hooteehoo.org  tai puhelimitse: 0400-160521
Majoitusvaraukset: office@rayskala.fi

Puutyökurssin teoriaosuus

La 16. – Su 17.2.2019
Motellin Iso luokka, Räyskälä
Huom! hinta vain 100 euroa (aikaisemmin ilmoitettu virheellisesti 150 eur)
Todistuksen uusijoille kurssin hinta on 10 euroa

Kurssin järjestää yhteistyössä HooTeeHoo ja Räyskälä-Säätiö. Kurssin vetäjänä toimii Pentti Saaristo.
Lauantaina kokoonnutaan Motellin Isossa luokassa klo 10. Kurssin hinta sisältää opetuksen lisäksi kattavan kurssimateriaalipaketin osa paperisena ja kaikki sähköisessä muodossa sekä todistuksen kurssin suorittamisesta. Kurssilaiset voivat varata majoituksensa mukavaan tarjoushintaan. Ravintola ei ole auki, mutta pikkuluokan keittiö ja iso grilli ovat käytettävissä ruoanlaittopuuhiin.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot kurssista: pena@hooteehoo.org
Majoitusvaraukset: office@rayskala.fi

Mauri on tehnyt ladut kentälle, joten eikun hiihtämään!
-mari-

Close Menu