Jannen Kisat | SM-kilpailut | GP-kisat

Ilmailuviikonloppu 17.-18.8.2019

Perinteinen ja suosittu Ilmailuviikonloppu Räyskälässä

Lopen kunnassa sijaitseva Räyskälän Ilmailukeskus on Suomen ja pohjoismaiden vilkkain harrasteilmailupaikka. Tule nauttimaan legendaarisen Räyskälän tunnelmasta, tutustu harraste

ilmailun lajeihin ja lähde vaikka lentämään. Päivien antina saatat löytää itsellesi uuden, mukaansatempaavan harrastuksen ilmailun parista.

17.-18.8. on ohjelmassa iloista ilmailutohinaa koko perheelle.
Tapahtuma-aika on molempina päivinä klo 10-16. Alueelle on vapaa pääsy ja pysäköinti on maksuton.

Kaikenlaisten lentokoneiden maanäyttely

Ilmailijat tuovat koneitaan näytille ravintolarakennuksen välittömään läheisyyteen. Koneiden luokse pääsee kosketusetäisyydelle ja mahdollista on jopa päästä ohjaamoon istumaan. Harrastajat esittelevät koneitaan ja kertovat lajistaan. Nyt on hyvä tilaisuus tulla kyselemään lentämisestä ja tutustumaan harrasteilmailun kiehtovaan maailmaan.

Lähde mukaan opastetulle kenttäkierrokselle

Maksuttomat opastetut kenttäkierrokset starttaavat molempina päivinä ravintolarakennuksen edestä klo 11 ja 14. Kierroksen aikana kuulet Räyskälän kentän historiasta tähän päivään, näet erilaisia lentokoneita ja kuulet harrastajien esittelyitä koneistaan. Kierros kestää noin 1,5 tuntia ja se tehdään kävellen.

Esittelylento

purjekoneella on ihan ohittamaton kokemus

Esittelylentoja lennetään Räyskälässä päivittäin, säiden salliessa. Nyt ilmailuviikonlopun ajaksi on hinnasta tiputettu 100 euroa pois! Taivaalle pääsee siis purjekoneella 90 euron hintaan 17.-18.8. Näitä lentoja ei voi varata etukäteen, lentämään pääsee paikalla ilmoittautumisjärjestyksessä. Toki rivissä on useita kaksipaikkaisia purjekoneita opettajineen, joten jonotusaika ei veny liian pitkäksi.

Moottorikoneella maisemalennolle

Ilmailuviikonloppuna pääsee edullisesti lentämään myös moottorikoneella. Nordic Avia lennättää ihastelemaan Räyskälän kauniita maisemia. Koneeseen mahtuu kolme matkustajaa, yksi istuinpaikka maksaa 70 euroa. Lennon kesto n. 10 min.

Rakenna itsellesi lennokki ja tutustu lennokkiharrastukseen

Maksuton lennokkipaja toimii lentokonehallissa nro 1. Nonstop-tyyppisesti pyörivään pajaan mahtuu kerrallaan kymmenkunta rakentajaa. Lennokin tekeminen on kivaa puuhaa, mutta vaatii myös tarkkuutta ja kärsivällisyyttä. Alle 12 vuotiailla tulee olla aikuinen mukanaan rakennushommassa. Paikalla on lennokkiharrastajia esittelemässä lennokkikalustoaan ja harrastustaan.

Tutustu kuumailmapalloiluun

Räyskälän ilmailukerhon kuumailmapalloharrastajat tuovat paikalle kalustoaan ja kertovat hienosta harrastuksestaan, tule rohkeasti tutustumaan!

DC 3:lla jäsenlennolle

DC 3 saapuu lauantaina Malmilta ja lentää päivän aikana jäsenlentoja. Jäseneksi voi liittyä ja lennon varata yhdistyksen nettisivuilla www.dc-ry.fi. Iltapäivällä DC 3 lähtee takaisin Malmille.

Bongaa moottoripyöräpoliisi

Moottoripyöräpoliisien koulutus on iso osa Räyskälän toimintaa. Molempina päivinä klo 12-14 on paikalla moottoripyöräpoliisien kouluttaja moottoripyörineen esittelemässä kalustoaan ja vastaamassa kysymyksiin.

Talutusratsastusta Islanninhevosilla

Talli Brynhildr tuo ihanat Islanninhevoset talutusratsastettaviksi ilmailuviikonloppuun. Issikat on paikalla molempina päivinä klo 11-14. Talutusratsastuksesta peritään pieni maksu.

Räyskälän Ilmailukeskus toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan ilmailuun ja ilmailukeskukseen!

Lisätietoja: www.rayskala.fi, office@rayskala.fi
Osoite: Räyskäläntie 311, 12820 Räyskälä

Close Menu